Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Rising Tides expansion για το Legends of Runeterra (trailer)

Rising Tides ονομάζεται το νέο σετ καρτών για το Legends of Runeterra και είναι ήδη διαθέσιμο για PC και φορητές συσκευές. Το σετ προσθέτει στο παιχνίδι μια νέα περιοχή προς εξερεύνηση, με την ονομασία Bilgewater. Στο τοπικό λιμάνι, όλοι ζουν έχοντας στο μυαλό του μία φράση, άρπαξε οτιδήποτε μπορείς. Οι πειρατικες συμμορίες δεν χάνουν ευκαρία για πλιάτσικο και τα τέρατα του βυθού καταβροχθίζουν ολόκληρα πλοία χωρίς προειδοποίηση. Πλέον οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές για να πίάσουν τους εχθρούς προ εκπλήξεως, γεμίζοντας τρύπες τα παντελόνια τους. Η νίκη έρχεται εφόσον βομβαρδίσετε τους αντιπάλους με όλη τη δύναμη πυρός που έχετε.

To Rising Tides προσθέτει 60 κάρτες για το Bilgewater και άλλες τόσες για τις υπόλοιπες έξι περιοχές, 11 νέους Champions, 6 νέα keywords και νέα cosmetic items που περιλαμβάνουν 2 νέους Guardians. το Slaughter Docks που είναι ένα board εμπνευσμένο από το Bilgewater, 10 νέα emotes (με τιμή 190 coins έκαστο) και 10 card packs, ένα ανά περιοχή που κερδίζονται μετά την ολοκλήρωση του Region Roads) αλλά και τα Garen, Jinx και Yasuo card backs (έναντι 490 coins το καθένα).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*