Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το bullet hell shooter Dimension Drive

Το Dimension Drive μας έρχεται από την Ολλανδία και είναι ένα νέο bullet hell vertical shooter από την 2 Awesome Studio, που υπόσχεται να φέρει νέα στοιχεία στο genre, δίνοντας περισσότερη ένταση στη δράση. Το παιχνίδι θυμίζει κλασσικούς arcade τίτλους, όπως τα Gun Bird και Giga Wing, όμως ξεχωρίζει για το γεγονός ότι σας επιτρέπει να παίξετε σε δύο οθόνες που ναι μεν απεικονίζουν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα, αλλά σε διαφορετική διάταξη. Κι ενώ οι σφαίρες σφυρίζουν δίχως σταματημό, η εναλλαγή από τη μια οθόνη στην άλλη, σε πολλές περιπτώσεις θα σας επιτρέψει να βρείτε ένα σημείο κάλυψης. Επιπλέον, υπάρχει και ένα drift που λειτουργεί ως dash και έτσι μπρείτε να περνάτε μέσα από πύρα δίχως την παραμικρή γρατζουνιά. Το Dimension Drive είναι διαθέσιμο για Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*