Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το επόμενο μέρος του Voice of Cards, απο τον δημιουργό του NieR (trailer)

Ο Yoko Taro κυκλοφόρησε πέρυσι το Voice of Cards, ένα deck based role-playing game. Φέτος, προστίθεται στη σειρά του παιχνιδιού και το The Forsaken Maiden, με περιεχόμενο που επεκτείνει τις δυνατότητές σας. Ο τίτλος είναι διαθέσιμος σε PlayStation 4, Nintendo Switch και σε PC μέσω Steam.

Το νέο παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε κάποια απομακρυσμένα νησάκια και ακολουθεί τον πρωταγωνιστή και ένα κορίτσι – κάτοικο των νησιών.


O Yoko Taro, συνεργάζεται ξανά με τον μουσικό παραγωγό των Drakengard και NieR, Keiichi Okabe καθώς και τον υπεύθυνο σχεδιασμού χαρακτήρων του Drakengard, Kimihiko Fujisaka.

Υπάρχουν διαθέσιμα και DLC βασισμένα στα προηγούμενα παιχνίδια του Yoko Taro, είτε ξεχωριστά είτε ως bundle με το The Forsaken Maiden. Τα DLC περιλαμβάνουν ένα έμβλημα YoRHa, ένα avatar 2B και ένα Pixel Art Set για να αλλάξετε τα illustrations των χαρακτήρων και των αντιπάλων στις κάρτες. Οι παίκτες που θα αγοράσουν το παιχνίδι μέχρι και 7 Μαρτίου 2022, θα λάβουν μια νέα κάρτα και ένα σχεδιασμό για το τραπέζι παιχνιδιού. Απολαύστε το trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*