Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυρίαρχο στις Η.Π.Α. το Call of Duty: Black Ops 4 σύμφωνα με την NPD Group

*
NPD Group δημοσίευσε τα νούμερα πωλήσεων για την αγορά των video games στις Η.Π.Α. που αφορούν τον μήνα Οκτώβριο 2018. Κυρίαρχο στον τομέα του software ήταν το Call of Duty: Black Ops 4, που άφησε στη δεύτερη θέση το Red Dead Redemption 2. Παρόλο που ο τίτλος της Rockstar πούλησε 17 εκ. αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στον Οκτώβριο. Στην τρίτη θέση το Far Cry 5, ένα σκαλί πιο κάτω το Marvel’s Spider-Man και η πεντάδα ολοκληρώνεται με το NBA 2K19. Στο τομέα του hardware o μήνας ανήκει στη Sony. Μάλιστα, το PlayStation 4 είχε τον καλύτερο Οκτώβριο σε πωλήσεις για την ιαπωνική εταιρεία, από τον Οκτώβρη του 2002, που κυριαρχούσε το PlayStation 2. Επιπλέον, τον περασμένο μήνα, το καταναλωτικό κοινό των Η.Π.Α. ξόδεψε $1,55 δισ. το μεγαλύτερο από το 1995 που η NPD Group παρακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς. Στο παρακάτω video, ο αναλυτής Mat Piscatella μας διαφωτίζει με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*