Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυριάρχησε στα UK Charts το Pokémon Legends: Arceus

*
To Pokémon Legends: Arceus είναι η πρώτη κύρια κυκλοφορία του 2022 και οι gamers στη Μ. Βρετανία το τίμησαν δεόντως. Πιο συγκεκριμένα σημειωσε το τεταρτο καλύτερο λανσάρισμα όλων των εποχών για παιχνίδι Pokémon στη Μ. Βρετανία πουλώντας περισσότερο από τα Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl που λανσαρίστηκαν τον περασμένο Νοέμβριο και είχαν επίσης εξαιρετικές επιδόσεις. Επιπλέον είναι ο τίτλος Pokémon με τις περισσότερες πωλήσεις όταν υπάρχει μία μόνο κυκλοφορία και ξεπέρασε το Pokémon Yellow που λανσαρίστηκε το 2000. Κάτι αξιοσημείωτο είναι το ότι του αντιστοιχεί το 50% των πωλήσεων φυσικών αντιτύπων στη Μ. Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα.

Μια ακόμα νέα κυκλοφορία, το Uncharted: Legacy of Thieves Collection για PS5 τα πήγε αρκετά καλά, με δεδομένο κιόλας ότι πρόκειται για remaster, φτάνοντας ως την πέμπτη θέση.


Κατά τα άλλα, συνεχίζεται η ανοδική πορείς του The Legend of Zelda: Breath of the Wild για το Nintendo Switch, που βρέθηκε στην έκτη θέση με 21% περισσότερες πωλήσεις από εβδομάδα σε εβδομάδα. Η πρώτη δεκάδα διαμορφώνεται ως εξής:

1. Pokémon Legends: Arceus
2. Mario Kart 8: Deluxe
3. FIFA 22
4. Animal Crossing: New Horizons
5. Uncharted: The Legacy of Thieves Collection
6. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
7. Minecraft (Switch)
8. Call of Duty: Vanguard
9. Grand Theft Auto 5
10. Just Dance 2022

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*