Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λάδι στη φωτιά ρίχνουν οι νέες φήμες για το Resident Evil 8

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, το Resident Evil 8 δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί- λογικά αυτό θα γίνει τον επόμενο μήνα- και το λανσάρισμά του θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021. Τα νεότερα προέρχονται από τον χρήστη του Twitter, AestheticGamer aka Dusk Golem, που θεωρείται αξιόπιστη πηγή και σε σχετικό post αναφέρει πως οι αρχικές σκέψεις ήταν για την αναπτυξη του Resident Evil Revelations 3.

Σύμφωνα πάντοτε με την ίδια πηγή, το παιχνίδι θα διατηρήσει την οπτική πρώτου προσώπου και θα έχει αλλαγές σε σχέση με την ιστορία και τους εχθρούς, που πολύ πιθανό να μην αρέσουν στους φανατικούς της σειράς. Οι ψευδαισθήσεις, ο μυστικισμός, η παράνοια και η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους άλλους θα είναι τα βασικά θέματα του παιχνιδιού. Επιπλέον, πέρα από PC, θα κυκλοφορήσει για τις τωρινές αλλά και τις κονσόλες επόμενης γενιάς.


Αναμένουμε λοιπόν και εννοείται πως μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, τα παραπάνω θα πρέπει τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*