Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λάθος της THQ Nordic αποκαλύπτει το Darksiders: Warmastered Edition για το Switch

*
Ένα trailer στο media server της THQ Nordic αποκαλύπτει την επερχόμενη κυκλοφορία του Darksiders: Warmastered Edition για το Nintendo Switch. Το remaster του original Darksiders κυκλοφόρησε αρχικά για PlayStation 4, Xbox One και PC το Νοέμβριο του 2016, με την έκδοση του Wii U να ακολουθεί το Μάιο του 2017. Στο trailer δεν εμφανίζεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του, όμως σίγουρα την περιμένουμε σύντομα, ειδικά τώρα που ήρθε στο φως το γεγονός ότι ο τίτλος θα διατεθεί για τη νεότερη κονσόλα της Nintendo. Στο Darksiders ο War κατηγορείται ότι προκάλεσε τον πόλεμο μεταξύ του παραδείσου και της κόλασης και ως συνέπεια χάνει τις δυνάμεις του. Σε μια ευκαιρία να μην χάσει τη ζωή του, ο War επιστρέφει στη Γη ώστε να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρίσει τους υπεύθυνους. Ο παίκτης θα έχει στη διάθεση του μια πληθώρα όπλων, καθώς ανακαλύπτει αρχαία αντικείμενα, θα αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του και θα ξεκλειδώνει νέες ικανότητες που θα προσαρμόζουν το gameplay style ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*