Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λίγο νωρίτερα η κυκλοφορία του Samurai Shodown

*
Η SNK ανακοίνωσε οτι οι εκδόσεις του Samurai Shodown για PlayStation 4 και Xbox One, θα κυκλοφορήσουν λίγο νωρίτερα από οτι είχε προηγουμένως ανακοινωθεί. Έτσι λοιπόν το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από 25 Ιουνίου 2019 και αναμένουμε την ανακοίνωση ημερομηνίας για Nintendo Switch και PC.

Επιπλέον, οι developers ανακοίνωσαν πως όσοι αγοράσουν το παιχίδι έως το τέλος Ιουνίου, θα λάβουν ως δώρο το Season Pass. Αυτό θα καλύπτει τους πρώτους έξι μήνες παροχής επιπλέον ψηφικού περιεχομένου για τον τίτλο, που περιλαμβένει τέσσερεις μαχητές. Ακόμα, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer, όπου παρουσιάζεται το Dojo Mode.


Ο Lead Producer της SNK, Yasuyuki Oda εξηγεί οτι το Dojo Mode ήταν ένα από τα μεγάλα όνειρα της ομάδας ανάπτυξης και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να αγωνιστούν ενάντια στα ghosts των κορυφαίων παικτών παγκοσμίως, αλλά και στο δικό τους. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*