Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για τη βελτιωμένη έκδοση του Horizon: Zero Dawn

H Sony και η Guerrilla Games έδωσαν κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με την βελτιωμένη έκδοση του Horizon: Zero Dawn στο PlayStation 4 Pro. Όσοι αποφασίσουν να προμηθευτούν τον τίτλο στη δυνατότερη κονσόλα της Sony θα πρέπει να αναμένουν καλύτερη ποιότητα στην εικόνα, πιο κοντά στα 4k, με περισσότερες λεπτομέρειες και καθαρότητα τόσο στα μοντέλα των χαρακτήρων όσο και του περιβάλλοντος, ενώ οι κάτοχοι τηλεοράσεων 4K θα έχουν μεγαλύτερη ανάλυση και την τύχη να μην αλλοιώνονται τα χρώματα και οι λεπτομέρειες των μηχανών ή των NPCs στο βάθος της οθόνης.



Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στις 28 Φεβρουαρίου ενώ η νεότερη κονσόλα της Sony αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου. Πιο αναλυτικά τις βελτιώσεις του τίτλου μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Guerrilla Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Πως αλλάζουν οι απαιτήσεις όσο περνάνε τα χρόνια. Είμαστε στο 2016 και έχουμε A.I. κουταβιού λέγε με Rise of the Tomb Raider ή Deus Ex. Ρίχνουμε με rocket launcher στο δέντρο και δεν παθαίνει τίποτα στο νιοστό shooter, βαράμε σε όλο το σώμα και μόνο με headshot έχουμε animation πόνου, αυξάνουμε δυσκολία και έχουμε παραμείνει στην νόρμα του more health, more damage με τα υπόλοιπα ανέπαφα, σφάζω, καρφώνω melee όπλο στον αντίπαλο και κάνει απλά αχ και συνεχίζει να βαράει σαν να παίζω σε ουφάδικα. Το νόημα του αναβαθμισμένου gaming είναι αν θα έχω 5 δέντρα ζωγραφισμένα παραπάνω, αν οι φάτσες των χαρακτήρων έχουν 2 επιπλεόν γρατσουνιές, αν τα ρούχα είναι πιο αστραφτερά και καθαρά. Δεν κοιτάνε λίγο που η source engine του Half Life 2 (παιχνίδι του 2004) δείξει πιο οργανικά περιβάλλοντα από ότι μας έχει δείξει το Uncharted 4 ( παιχνίδι του 2016). Τόσο επιφανειακό και ρηχό έχει καταντήσει το gaming κοινό;

*