Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του The Bard's Tale IV: Director's Cut

*
Όπως ανακοινώθηκε, το The Bard's Tale IV: Director's Cut θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή για PS4, Xbox One και PC στις 27 Αυγούστου 2019 και σε φυσική μορφή για PS4 και Xbox One στις 7 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος θα έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο και ουσιαστικά θα είναι η definitive έκδοση του The Bard's Tale IV: Barrows Deep που λανσαρίστηκε το περασμένο φθινόπωρο.

Λαμβάνοντας υπόψη το feedback της κοινότητας των παικτών, η ομάδα ανάπτυξης υιοθέτησε μια νέα έκδοση της Unreal Engine για τη βελτίωση του οπτικού και ηχητικού τομέα του παιχνιδού και ταυτόχρονα διορθώθηκαν πολλά τεχνικά θέματα. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το The Bard's Tale IV σε PC θα αναβαθμιστούν στο Director's Cut, μέσω ενός δωρεάν update. Επιπλέον μιας και η Microsoft αγόρασε την inExile, οι κάτοχοι Xbox Game Pass θα μπορέσουν να ξεκινήσουν να παίζουν από 27 Αυγούστου δίχως καμία επιπλέον οικονομική υποχρέωση.


Ανάμεσα στις προσθήκες και βελτιωσεις θα βρείτε ένα νέο κεφάλαιο με αρκετές ώρες νέου περιεχομένου, νέους εχθρούς νέα αντικείμενα και όπλα, βελτιωμένο UI, περισσότερες επιλογές δημιουργίας χαρακτήρων, αλλαγές στις μάχες, έξτρα επιλογές βαθμού δυσκολίας και υποστήριξη gamepad σε όλες τις πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*