Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για την πέμπτη σεζόν των Call of Duty: Modern Warfare και Warzone

*
Νέες πληροφορίες για την πέμπτη σεζόν των Call of Duty: Modern Warfare και Warzone είδαν το φως της δημοσιότητας. Πρώτα απ' όλα ο χάρτης Verdansk του Warzone ανοίγει και οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στο στάδιο, η οροφή του οποίου έχει ανατιναχθεί αλλά και σε ένα σταθμό τρένου.

Κατα τα άλλα υπάρχει ένα τρένο που κινείται στο νοτιοδυτικό κομμάτι του Verdansk. Αν κατορθώσετε να ανεβείτε σε αυτό, θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε ως κινητή βάση, τουλάχιστο μέχρι ο κύκλος που μικραίνει να σας κάνει να απομακρυνθείτε.


Νέες προσθήκες είναι και τα Exterior Ascenders που είναι γατζωμένα στις προσόψεις ψηλών κτιρίων, μοιάζουν αρκετά με τα elevator shafts και θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στην κορυφή πολύ γρήγορα.

Οι περισσότεροι θα βρουν αρκετά ενδιαφέρον το Mini Royale mode, μια πιο σύντομη εκδοχή του κλασσικού battle royale mode, με λιγότερους παίκτες και μικρότερη διάρκεια. Περιλαμβάνει μόνο τα τυπικά events από τα πρώτα και τα τελευταία πέντε λεπτά ενός συνηθισμένου battle royale match. Ακόμα υπάρχουν αλλαγές στα όπλα αλλά και μουσικά κομμάτια από το Modern Warfare, που μπορείτε να ακούτε όσο βρίσκεστε στο όχημα. Τα τραγούδια ξεκλειδώνουν αμέσως, εφόσον αγοράσετε το νεότερο Battle Pass.



Όσο για το Modern Warfare, η Infinity Ward προσθέτει τέσσερεις δωρεάν χάρτες για το multiplayer σκέλος. Ανάμεσα σε αυτούς μια εξέδρα άντλησης πετρελαίου αλλά και το Verdansk International Airport από το Warzone. Ο τελεύταίος είναι Ground War map. Ακόμα θα πρέπει να περιμένετε νεα game modes, αποστολές, δοκιμασίες, playlists, όπλα και πολλά άλλα.

Τέλος, μέσω του battle pass και του store θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε νέους operators. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinite Dreams Inc.

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*