Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για τις αναλύσεις και τα frame rates του Control Ultimate Edition σε PS5, Xbox Series X και Xbox Series S

*
Το Control Ultimate Edition θα είναι σύντομα διαθέσιμο και η Remedy αποκάλυψε τις επιλογές γραφικών σε συστήματα επόμενης γενιάς. Σε PlayStation 5 και Xbox Series X, η επιλογές θα είναι δύο. Το Graphics Mode ενεργοποιεί το ray tracing και ο ρυθμός ανανέωσης δεν θα ξεπερνάει τα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Από θέμα ανάλυσης το render θα γίνεται στα 1440p και με upscaling η ποιότητα θα φτάνει στα 4K. Από την άλλη στο Performance Mode απενεργοποιείται το ray tracing και θα δούμε ρυθμούς ανανέωσης μέχρι 60fps. Για την ανάλυση ισχύει ότι και για το Graphics Mode.

Στο πιο αδύναμο Xbox Series S που θα τρέχει μόνο σε Performance Mode το render θα πραγματοποιείται στα 900p και μέσω upscaling η ανάλυση θα ανεβαίνει στα 1080p.


Τέλος, όπως αναμενόταν το Control Ultimate Edition θα εκμεταλεύεται τις δυνατότητες του PlayStation 5 και μέσω των χαρακτηριστικών του DualSense controller θα προσφέρει στους παίκτες μία αναβαθμισμένη εμπειρία σε σχέση με την original κυκλοφορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*