Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για τις νέες κυκλοφορίες SEGA Ages

*
Η SEGA εγκαινίασε τις επίσημες ιστοσελίδες των καινούργιων παιχνιδιών SEGA Ages. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Out Run, Columns II, Thunder Force AC και Sonic the Hedgehog 2. Αν και δεν ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας τους, μαθαίνουμε ορισμένες από τις προσθήκες που έρχονται με τις νέες εκδόσεις. Για αρχή, το SEGA Ages: Out Run φέρνει ακόμα περισσότερα τραγούδια απ’ ότι η έκδοση του Nintendo 3DS, ενώ στο Nintendo Switch θα τρέχει σε 60FPS. Επιπλέον, θα υπάρχει υποστήριξη Gyro Controller και επιπλέον χαρακτηριστικά από την έκδοση του 3DS, όπως το Machine Tuning. Στο SEGA Ages: Collumns II προστίθενται online μάχες και εύκολο επίπεδο δυσκολίας. Το SEGA Ages: Thunder Force AC φέρνει μαζί του online rankings, εύκολο επίπεδο δυσκολίας και επιπλέον χαρακτηριστικά που δεν είναι ακόμα γνωστά. Τέλος, στο SEGA Ages: Sonic the Hedgehog 2 βρίσκουμε το νέο action drop dash, online rankings και τα Ring Keep, Super Sonic Mode από την έκδοση του 3DS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*