Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το ScreamPark του Luigi’s Mansion 3 (video)

Ένα gameplay video διάρκειας 13 λεπτών είναι αρκετό για τη Nintendo προκειμένου να μας επιδείξει τα multiplayer modes του ScreamPark που περιλαμβάνεται στο Luigi’s Mansion 3. Πρόκειται για τα:

Ghost Hunt – Συλλαμβάνοντας φαντάσματα θα μπορείτε να κερδίζετε πόντους. Νικήτρια η ομάδα με την μεγαλύτερη συγκομιδή. Προσοχή όμως. Κάποια φαντάσματα έχουν μεγαλύτερη αξία, οπότε καλό είναι να επιλέγετε με προσοχή τους στόχους σας. Στις ταφόπλακες δεν αποκλείεται να κρύβονται ιδιαίτερα είδη φαντασμάτων.
Cannon Barrage – Χρησιμοποιείτε το κανόνι για να διαλύετε τους στόχους. Νικήτρια η ομαδα με τους περισσότερους πόντους. Η ομαδική εργασία για να συλλέγετε σιδερένιες μπάλες για το κανόνι, η φόρτωσή τους και η πυροδότηση είναι σημαντική για την επιτυχία. Σημαντικό στοιχείο είναι το Suction Shot μέσω του οποίου μπορείτε να κλέψετε τις μπάλες των αντιπάλων.
Coin Floating – Η ομάδα που θα μαζέψει περισσότερα νομίσματα είναι η νικήτρια. Προσοχή στις νάρκες, αλλιώς θα σκορπιστούν όλα σας τα νομίσματα.


Σας θυμίζουμε οτι το Luigi’s Mansion 3 θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*