Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το Season Pass του LEGO Marvel Super Heroes 2

*
Traveller’s Tales και Warner Bros. έδωσαν στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για το season pass του LEGO Marvel Super Heroes 2. To pass θα περιλαμβάνει έξι Level Packs, όπου το κάθε ένα θα βασίζεται στα Guardians of the Galaxy Vol.2, Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man and the Wasp, Cloak & Dagger και The Runaways. Επιπλέον, οι κάτοχοι του season pass θα έχουν πρόσβαση σε τέσσερα Character Packs, που θα τιτλοφορηθούν ως Agents of Atlas, Champions, Out of Time και Classic Guardians of the Galaxy. 



Επί του παρόντος δεν έχει ανακοινωθεί τιμή για το season pass ή εάν το κάθε πακέτο θα πωλείται και ξεχωριστά. Τέλος, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One, Switch και PC, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το νέο story trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*