Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το gameplay του Attack on Titan 2

*
Αν και απομένουν ακόμα αρκετοί μήνες για την κυκλοφορία του Attack on Titan 2, η Koei Tecmo δημοσιοποίησε αρκετές πληροφορίες για τις προσθήκες στο gameplay, σε σχέση με τον προκάτοχο του. Η συνεργασία θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα μέσω του συστήματος “Buddy Actions”, αφού οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διάφορων ενεργειών οι οποίες επηρεάζουν άμεσα την αποτελεσματικότητα αλλά και την βιωσιμότητα του party. Επιγραμματικά, οι εντολές είναι Rescue, Recovery και Titan Transformation, όλα αυτοεπεξηγούμενες και άκρως χρήσιμες. Επίσης το ρεπερτόριο των κινήσεων και των τακτικών στο παιχνίδι, έχουν εμπλουτιστεί. Όσοι προτιμούν την αμεσότητα της μάχης σώμα με σώμα, θα μπορούν να πηδάνε και να εκτελούν ελιγμούς αποφυγής στον αέρα αξιοποιώντας τα hook drives, υπάρχει όμως χώρος και για αυτούς που προτιμούν την πιο στρατηγική προσέγγιση εξ' αποστάσεως. Οι Scouts ειδικεύονται σε τέτοιου είδους μάχες με τα flash grenades και τα restraining guns τα οποία κατέχουν, να τους δίνουν το απαραίτητο τακτικό πλεονέκτημα.



Οι διάφορες βάσεις που υπάρχουν διάσπαρτες στον χάρτη προσφέρονται για αναπλήρωση καυσίμων του 3D Maneuvering Gear και η κάθε μία εξ αυτών προσφέρει μοναδικά κομμάτια εξοπλισμού. Σας υπενθυμίζουμε ότι, το Attack on Titan 2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC το Μαρτίου του 2018 σε Αμερική και Ευρώπη, ενώ οι Ιάπωνες gamers θα έχουν στη διάθεσή τους και μια επιπλέον έκδοση, αυτή για το PS Vita. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Omega Force

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Koei

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*