Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το επερχόμενο Ghosts ‘n Goblins Resurrection της Capcom (trailer)

H Capcom δημοσίευσε το επίσημο pre-order trailer για το Ghosts ‘n Goblins Resurrection στο οποίο παρουσιάζει τα difficulty levels, τα Shadow Stages, τα όπλα και τα μαγικά του παιχνιδιού. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Ghosts ‘n Goblins Resurrection αποτελεί reboot του κλασσικού πλέον παιχνιδιού, το οποίο λανσαρίστηκε το Σεπτέμβριο του 1985. Πρώτο στοιχείο που μας παρουσιάζει η Capcom για το παιχνίδι είναι τα πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας από τα οποία μπορεί να επιλέξει ο παίκτες. Πέρα από τα βασικά, υπάρχει και το Legendary difficulty, στο οποίο μην περιμένετε τίποτα άλλο από τον πρωταγωνιστή να πεθαίνει αρκετές φορές.

Βέβαια, για όσους θέλουν πιο ήρεμο παιχνίδι, μπορούν να επιλέξουν το Knight Difficulty, όπου ο πρωταγωνιστής δέχεται ένα γερό buff στο armor του. Όσοι μεν καταφέρουν να περάσουν τα επίπεδα, τους περιμένει και η πιο δύσκολη version του stage, ονόματι Shadow Stage. Τα όπλα που μπορείτε να επιλέξετε είναι τα Lance, Crossbow, Holy Water, Flying Dagger και το Hammer. Τέλος, με το Magic Waistband, ο πρωταγωνιστής μπορεί να κάνει διάφορα ξόρκια και να προκαλέσει κεραυνούς και αστραπές (και όχι μόνο).


Το Ghost n Goblins Resurrection θα λανσαριστεί για το Nintendo Switch στις 25 Φεβρουαρίου 2021 μέσω του Nintendo eShop, με τις προπαραγγελίες να έχουν ξεκινήσει ήδη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*