Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το επερχόμενο update του Xenoblade Chronicles 2

*
To επερχόμενο update του Xenoblade Chronicles 2 δεν θα διορθώσει απλά κάποια bugs αλλά συν τα άλλα, θα προσθέσει στο παιχνίδι το Advanced New Game Mode. Μετά το roll out του update οι παίκτες θα μπορούν να προσπερνάνε τα blade awakening cutscenes και θα μπορούν να κλειδώνουν τους awakened blades. Ακόμα θα υπάρχουν νέες επιλογές για την ταξινόμηση του εξοπλισμού και των Blades, ενώ στο mini-map θα εμφανίζονται εικονίδια από το Skip Travel screen. Τέλος θα προστεθεί το easy επίπεδο δυσκολίας. Από εκεί και πέρα, στο Advanced New Game Mode που θα είναι προσβάσιμο μετά την ολοκλήρωση του main campaign οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν τους Awakened Blades, το χρυσό και άλλα αντικείμενα που έχουν αποκτήσει, τα Driver levels, τον εξοπλισμό και την ανάπτυξη των Blade και Driver, το Mercenaries level, τα town development levels, τα unique monster kills και τα event theaters. Δεν θα μπορούν να μεταφέρουν τα Mercenary Missions, τα Skip Travel waypoints, τα Heart-to-Heart segments και τα quests. Επιπρόσθετα θα υπάρχουν νέοι Blades περιλαμβανομένων των Akhos, Cressidus, Mikhail, Obrona, Patroka, Perdido και Sever. Αυτοί εμφανίζονται σε κάθε Core Crystal, ακόμα και στα κοινα. Όλοι οι Blades, δίχως να εξαιρούνται οι Pyra και Mythra, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε Mercenary missions. Όταν βρίσκονται σε κάποιο inn, οι παίκτες θα μπορούν να κατεβάζουν το επίπεδο ενός Driver για να κερδίζουν bonus experience που θα μπορούν να ανταλλάξουν για special items σε κάποιο Troubadour. Τέλος θα προστεθεί ένα Reverse Affinity Chart θα ξεκλειδωθεί το level 4 special των Blades.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Monolith Soft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*