Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το σύστημα ζημιάς του GRID: Autosport

Ο developer του επερχόμενου GRID: Autosport Codemasters έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το σύστημα ζημιάς που θα περιλαμβάνεται στο gameplay του racing τίτλου. Φαίνεται λοιπόν πως η φθορά των οχημάτων δεν θα είναι μόνο εξωτερική, αλλά θα επηρεάζεται και η συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην πίστα. Όπως σημειώνει το εν λόγω στούντιο στο σχετικό post «οι φθορές στο κιβώτιο ταχυτήτων θα αυξάνονται ακόμη πιο γρήγορα κάθε φορά που θα αλλάζετε ταχύτητες σε λάθος χρόνο (κυρίως στη λειτουργία χειροκίνητης επιλογής)». Επιπλέον, πέρα από τις συγκρούσεις που επίσης θα έχουν αντίκτυπο στην οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου (στους τροχούς, στις αναρτήσεις και στον κινητήρα), θα επηρεάζονται και τα φρένα. Για παράδειγμα, το «φρενάρισμα της τελευταίας στιγμής» θα έχει σαν αποτέλεσμα να φθαρούν ακόμη πιο σύντομα τα φρένα απ' ό,τι αν οι παίκτες χρησιμοποιούν μία πιο σταδιακή προσέγγιση.



Επιπρόσθετα, η Codemasters αναλύει περαιτέρω τις ζημιές που μπορεί να υποστεί ο κινητήρας κατά τη διάρκεια του αγώνα σε τέσσερις υποκατηγορίες και οι οποίες έχουν ως εξής:
Σύστημα ψύξης (Ψυγείο/Radiator): Αν υποστεί ζημιά τότε θα έχει σαν αποτέλεσμα την υπερθέρμανση του κινητήρα.
Turbo: Το κατεστραμμένο σύστημα turbo μειώνει την ισχύ του κινητήρα.
Εξάτμιση: Αν υπάρχει βλάβη, θα υπάρξει και μία μικρή απώλεια ισχύος, ενώ αν καταστραφεί ολοσχερώς (ξεκολλήσει) τότε θα υπάρξει σημαντική απώλεια ισχύος.
Ο ίδιος ο κινητήρας: Ο κατεστραμμένος κινητήρας (προφανώς) προκαλεί τεράστια απώλεια ισχύος/απόδοση και τέλος, η ζημιά στο σύστημα ανάρτησης του αυτοκινήτου θα έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη αστάθεια του οχήματος, κάτι που σημαίνει μικρότερη ακρίβεια και περισσότερο «rollάρισμα».

Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες μέχρι την κυκλοφορία του GRID: Autosport στις 27 Ιουνίου σε εκδόσεις για PC, PS3 και Xbox 360.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Codemasters

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Codemasters

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*