Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λογική για την EA η κυκλοφορία νέου Battlefield game κάθε δύο χρόνια

*
Η Electronic Arts θεωρεί φυσιολογική την κυκλοφορία νέου παιχνιδιού Battlefield κάθε δύο χρόνια. Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, σχεδόν τρία χρόνια μετά το προηγούμενο παιχνίδι του franchise, το Battlefield V. Πριν από αυτό, οι κυκλοφορίες των παιχνιδιών της σειράς ήταν πιο συχνές. Το Battlefield 3 λανσαρίστηκε το 2011, το Battlefield 4 το 2013, το spin-off Battlefield Hardline το 2014 και στη συνέχεια το Battlefield 1 το 2016.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τετράμηνο του οικονομικού έτους 2022 ο Andrew Wilson, CEO της EA, δήλωσε πως πιστεύει ότι η κυκλοφορία νέου παιχνιδιού ανά δύο έτη είναι λογική, όμως η εταιρεία αντιμετωπίσει το Battlefield σαν υπηρεσία. Έτσι εξασφαλίζει την πολυετή ενασχόληση των παικτών με το κάθε ένα από τα παιχνίδια της σειράς. Ήδη έχουν ανακοινωθεί τα Battlefield Portal (με το οποίο οι παίκτες θα φτιάχνουν τη δική τους εμπειρία βασιζόμενοι σε κλασικούς χάρτες του franchise) και Hazard Zone για το οποίο αναμένονται λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον. Τα παραπάνω συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του Battlefield, κάτι που ο Wilson θεωρεί σημαντικότερο από τη συχνότερη κυκλοφορία νέων τίτλων.


Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC στις 22 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*