Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λουκέτο στο Razer Game Store

*
Δε χρειάστηκε και πολύ για να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά με το Razer Game Store. Σύμφωνα με σχετικό post στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, η λειτουργία του θα διακοπεί οριστικά στις 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 πμ. Η κίνηση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα του επαναπροσδιορισμού των στόχων της εταιρείας. Μέσω του Razer Game Store το κοινό μπορούσε να προμηθευτεί κωδικούς παιχνιδιών για το Steam και το Uplay. Επιπλέον, παρέχονταν στους χρήστες εκπτώσεις και ανταμοιβές. Τώρα, η Razer παρακαλεί όλους να εξαργυρώσουν τους κωδικούς που πιθανό έχουν στην κατοχή τους, μέχρι τις 28 Φεβρουαριου 2019. Παράλληλα, η Razer θα διεκπεραιώσει όλες τις υπάρχουσες προπαραγγελίες για επερχόμενους τίτλους. Τέλος, όσοι διαθέτουν Razer Gold ή Silver Rewards θα μπορέσουν τα τα εξαργυρώσουν σε μια σειρά από αντικείμενα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*