Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λύθηκε ο γρίφος πίσω από το μυστηριώδες website της PlatinumGames με τον αριθμό 4

*
Η PlatinumGames έβγαλε live πριν από λίγες μέρες ένα website που χαρακτηριζόταν από τον αριθμό 4 και το μυστήριο αρχίζει σιγά-σιγά να λύνεται. Όσοι επισκέπτονταν μέχρι χθες το https://four.platinumgames.com/ έβλεπαν το «4» στο κέντρο της οθόνης και το λογότυπο της ομάδας ανάπτυξης, χωρίς κάποια παραπάνω πληροφορία. Πλέον, μετά την αποκάλυψη του The Wonderful 101 Remastered, το μυστήριο του #Platinum4 λύνεται, αφού τυπικά πρόκειται για ένα site που θα έχει όλα τα νέα games της εταιρείας που θα ανακοινωθούν αυτήν την περίοδο. Το πρώτο από αυτά το μάθαμε χθες, οπότε περιμένουμε άλλες 3 ανακοινώσεις, για τις οποίες δεν γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω προς το παρόν. Υπομονή λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Nintendotaliban
    • Τι ακριβως θα γινει remastered δε μπορω να καταλαβω,μιλαμε για παιχνιδι αυτης της γενιας,που σχεδιαστηκε με βαση τα χαρακτηριστικα του wii u.Και 4κ 60 fps να το κανουν(αν το κανουν),τη gimmickιά της ταμπλετας δε 8α την αναπληρωσουν...Mαλλον πουλαει τρελιτσα ο kamiya και οποιος θελει αγοραζει (1 εκ to τσιμπησε ηδη),απ την αλλη η nintendo εκανε τη παπια,(εδω δε μοιραζεται ουτε το πυρετο της σιγα μην το χρηματοδοτουσε,ειδικα κιολας ενα port σε ps4 και pc).

*