Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα σε 5 μέρες ενσωματώθηκαν όλα τα side activities στο πρώτο Assassin's Creed

*
Μπορεί να έχουν περάσει 13 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Assassin's Creed, όμως να που κάτι νέο μαθαίνουμε για το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας σε ενα tweet, ο lead AI designer του παιχνιδιού, Charles Randall, ανέφερε ότι τα αρχικά πλάνα δεν προέβλεπαν την ύπαρξη side missions. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως αυτά προστέθηκαν μέσα σε μόλις 5 ημέρες, λόγω του ότι το παιδί του CEO βρήκε τον τίτλο βαρετό.

Το επίτευγμα πραγματοποιήθηκε από τον Randall και 5 ακόμα υπαλλήλους, που κυριολεκτικά κλείστηκαν σε ένα γραφείο για 5 ημέρες. Προφανώς όμως λόγω του περιορισμένου χρόνου, σε κάποια side missions υπήρχαν game-breaking που δεν επέτρεπαν στους παίκτες να φτάσουν στο υψηλότερο gamerscore.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*