Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στο 2021 η κυκλοφορία του Panzer Dragoon II Zwei: Remake

*
Η Forever Entertainment και η MegaPixel Studio ανακοίνωσαν ότι το Panzer Dragoon II Zwei: Remake θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Πρόκειται για ένα rail shooter και prequel του πρώτου Panzer Dragoon, που κυκλοφόρησε αρχικά για το Sega Saturn το 1996. Η ιστορία ακολουθεί τον Jean-Luc Lundi, ο οποίος ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες coolia με μία πράσινη κηλίδα στο λαιμό και με φτερά που μεγαλώνουν στην πλάτη του. Αρνείται να σκοτώσει το πλάσμα αυτό που ονομάζεται Lagi και αποφασίζουν να ξεκινήσουν μαζί την περιπέτειά που τους περιμένει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Lundi είναι ο πρώτος δρακοκαβαλάρης της δημοφιλούς σειράς.

Το remake του δεύτερου παιχνιδιού ανακοινώθηκε το Δεκέμβριο του 2018, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι πλατφόρμες κυκλοφορίας για την ώρα. Ωστόσο, το Panzer Dragoon: Remake κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch το Μάρτιο του 2020, ενώ ακολούθησαν και οι εκδόσεις για Google Stadia, PlayStation 4 και PC μέσω Steam και GOG.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*