Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στο μήνα έρχεται το Abandoned Trailers App pre-load

*
Το πολυ-αναμενόμενο Abandoned Trailers App θα γίνει διαθέσιμο για pre-load μέσα στο μήνα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Blue Box Game Studios. Η ανακοίνωση έγινε μέσω Twitter και όπως σημειώνεται, οι κάτοχοι PS5 θα μπορούν να κατεβάσουν το σχετικό περιεχόμενο από τις 29 Ιουλίου και έπειτα. Από εκεί και πέρα, στις 10 Αυγούστου θα έχουμε το επίσημο λανσάρισμα και μετά θα ακολουθήσει το πρώτο trailer.



Ο λόγος που ο developer αποφάσισε να βγάλει το trailer με αυτόν τον τρόπο είναι γιατί θέλει οι θεατές να το παρακολουθήσουν με τη βοήθεια του haptic feedback και του 3D Audio, οπότε δεν θα το βγάλουν απλά στο YouTube μέσω ενός απλού player.



Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς είναι αυτό το μυστηριώδες Abandoned και αν τελικά έχει ή όχι σχέση με τον Hideo Kojima και την αναβίωση του Silent Hill. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*