Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στον Αύγουστο η κυκλοφορία του EA Sports UFC 4 (trailer)

Η Electronic Arts ανακοίνωσε και επίσημα το EA Sports UFC 4. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου 2020 για PlayStation 4 και Xbox One. Παρόλο που η Electronic Arts δεν ανακοίνωσε επίσημα τις εκδόσεις για PlayStation 5 και Xbox Series X, αυτές έχουν ήδη λάβει την έγκριση του Entertainment Software Rating Board οπότε λογικά, το παιχνίδι θα ερθει και σε αυτές τις πλατφόρμες.

Όσοι προπαραγγείλουν το EA Sports UFC 4 θα λάβουν ως δώρο τους boxers Tyson Fury και Anthony Joshua, ένα “Backyard Customization Pack” και ένα “Kumite Customization Pack” που περιλαμβάνουν cosmetic items. Επίσης όσοι αγοράσουν το EA Sports UFC 4 μέσω ενός in-game tile στα EA Sports UFC 3 ή EA Sports UFC 2, θα έχουν έκπτωηση 10% και θα πάρουν ως δώρο τον θρύλο των πολεμικών τεχνών Bruce Lee και 500 UFC points.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*