Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μήνυση της Activision εναντίον εταιρείας που εμπορεύεται cheats για το Call of Duty

*
Η Activision Publishing, θυγατρική της Activision Blizzard, κατάθεσε μήνυση εναντίον της EngineOwning, εταιρείας που διαφημίζει cheats για παιχνίδια της σειράς Call of Duty και άλλα δημοφιλή online shooters, έχοντας ως σκοπό να εξαλείψει το software που επιτρέπει σε παίκτες να χρησιμοποιούν πλάγια μέσα σε τίτλους της Activision.

Με βάση τα όσα αναφέρονται στην αγωγή, το Cheating Software επιτρέπει στους παίκτες να αποκτάνε πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, μέσω αυτόματης στόχευσης των όπλων, αποκάλυψης της θέσης των αντιπάλων και γενικά παροχής πληροφοριών που σε νορμαλ περιστάσεις δεν είναι διαθέσιμες σε κανέναν. Η Activision υποστηρίζει ότι η εναγόμενη γνωρίζει επακριβώς ότι παραβιάζει συστηματικά τα δικαιώματα της Activision, παρόλα αυτά συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητές της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*