Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μήπως ο Hideo Kojima μας teaseαρε με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Stranding από το 2016;

*
Η ώρα της κυκλοφορίας του Death Stranding πλησιάζει και ένα χρήστης μελέτησε τα παλαιότερα tweets του Kojima, φτάνοντας στο συμπέρασμα πως ο Ιάπωνας δημιουργός είχε ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας από το 2016. Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή ο Kojima είχε αρχίσει να κάνει διάφορα μυστήρια posts, με τους χρήστες να ψάχνουν τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από αυτά. Σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter _CMwalsh, η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου είχε παρουσιαστεί, αλλά κανείς δεν το είχε προσέξει. Σύμφωνα με τον Chris, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του λογοτύπου στο E3 2016 reveal trailer, υπάρχουν στην οθόνη 11 γράμματα, τα οποία συνδέονται με το έδαφος με 8 γραμμές, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί και ως 8/11.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*