Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαζικά dislikes στο video της Nintendo για το Nintendo Switch Online Expansion Pack Trailer

*
Δεν φαίνεται πως το κοινό της αγοράς υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο το Nintendo Switch Online Expansion Pack Trailer, αφού το γέμισε με dislikes στο YouTube. To video περιλαμβάνει πληροφορίες για τα παιχνίδια και τις παροχές για το υβριδικό σύστημα της Nintendo και μετράει μέχρι και το πρωί της Δευτέρας 17 χιλιάδες likes και 116 χιλιάδες dislikes! Μάλιστα, είναι πλέον το video με τα περισσότερα dislikes στο κανάλι της Nintendo, ξεπερνώντας αυτό του Ε3 trailer για το Metroid Prime: Federation Force! Το Nintendo Switch Online Expansion Pack ξεκίνησε να προσφέρεται πριν από μερικές ημέρες και δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να απολαύσουν όλες τις παροχές του Nintendo Switch Online, μαζί με πρόσβαση σε παιχνίδια του Nintendo 64 και του SEGA Mega Drive, αλλά και στο νέο expansion του Animal Crossing που για όλους τους υπολοίπους θα πωλείται δωρεάν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*