Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαζικές απολύσεις από το γραφείο του PlayStation στην Αγγλία

*
Οι επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment America επισκέφθηκαν την Τρίτη 8 Οκτωβρίου τα γραφεία της Sony Interactive Entertainment στο Λονδίνο, όπου και ανακοίνωσαν μαζικές απολύσεις. Οι απολύσεις αυτές αφορούν θέσεις εργασίας στον τομέα του marketing και των δημοσίων σχέσεων, ενώ φαίνεται πως η εξέλιξη αυτή επηρεάζει αρκετούς (πρώην πλέον) υπαλλήλους της εταιρείας. Το timing δεν μπορεί να πει κανείς πως είναι τυχαίο, αφού κάποια γεγονότα δείχνουν πως υπάρχει σύνδεση πίσω από όλα αυτά. Η ανακοίνωση του PlayStation 5 ήρθε την ίδια ημέρα, ενώ είναι ξεκάθαρο πως και αρκετά στελέχη στα γραφεία της Ευρώπης δεν είχαν την παραμικρή ιδέα μέχρι και τη στιγμή που έγινε η αποκάλυψη.



Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ακόμη και εργαζόμενοι που δεν πλήττονται από αυτές τις απολύσεις κλήθηκαν να περάσουν ξανά από συνέντευξη για τη δουλειά και το ρόλο τους στην εταιρεία. Ακόμη, σημειώνεται ότι τους τελευταίους 12 μήνες υπάρχει έντονη επιρροή στις αποφάσεις του PlayStation σε παγκόσμιο επίπεδο από το γραφείο της Αμερικής, κόντρα στην αυτονομία που είχαν μέχρι σήμερα τα τοπικά γραφεία και οι επικεφαλής στις ΗΠΑ δείχνουν να θέλουν να ελέγξουν πλέον τα πάντα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*