Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαζικές απολύσεις σε GameStop και Game Informer

*
Η πίεση που δέχεται η λιανική στην αγορά των videogames οδήγησε το GameStop στο να προχωρήσει στην απόλυση τουλάχιστον 120 ατόμων από τα κεντρικά του γραφεία στο Texas. Στην κατάσταση αυτή παρασύρθηκε και το περιοδικό Game Informer, από το οποίο απολύθηκε σχεδόν η μισή συντακτική ομάδα. Η εταιρεία σημείωσε πως αυτή η κίνησή της έγινε για να μπορέσει να συνεχίσει να είναι βιώσιμη και να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα στην αγορά της διανομής.

Σε ότι αφορά το περιοδικό, 7 συντάκτες αποτελούν παρελθόν από την εταιρεία, αναγκάζοντας τον αρχισυντάκτη Andy McNamara να γράψει στο Twitter πως κάνει το καλύτερο δυνατό για τους ανθρώπους του. Προβλημάτων συνέχεια και για τον ειδικό Τύπο δηλαδή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Η απολυση προσωπικου στο λιανεμποριο παιχνιδιων ειναι απολυτα λογικη καθως οι μισες πωλησεις γινονται ψηφιακα οπως και οι απολυσεις στον τομεα των περιοδικων.Εμενα με προβληματιζει κυριως ο ερασιτεχνισμος που χαρακτηριζει τα site και η κυρια δικαιολογια ειναι η απουσια χρηματων και χορηγων ενω η gaming βιομηχανια ειναι απο τις πλεον αναπτυσομενες.

*