Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαζικές απολύσεις στη Hardsuit Labs, πρώην εταιρεία ανάπτυξης του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

*
Οι εργαζόμενοι της Hardsuit Labs, του studio που μέχρι πρόσφατα ήταν υπεύθυνο για την ανάπτυξη του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν και τις μαζικές απολύσεις. Πολλά από τα μέλη της ομάδας, ανακοίνωσαν πως έμειναν χωρίς δουλειά από την μια μέρα στην άλλη. Οι εξελίξεις έρχονται μόλις μία βδομάδα μετά την απόφαση της Paradox να απομακρύνει το studio από την ανάπτυξη του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Σύμφωνα με τα λεγόμενα ορισμένων, πλέον πρώην εργαζόμενων, το τμήμα που επηρεάστηκε περισσότερο από τις απολύσεις το narrative team του studio.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η ανάπτυξή του έχει περάσει από πολλές δυσκολίες μέχρι στιγμής, και φαίνεται πως η Paradox έχει υπογράψει με νέο studio, το οποίο θα συνεχίσει την ανάπτυξη του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, αν και, μετά από αυτές τις εξελίξεις, η ημερομηνία κυκλοφορίας σίγουρα δεν θα είναι μέσα στο 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*