Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Assassin’s Creed Valhalla και Watch Dogs Legion το Ubisoft Forward event (trailer)

Η Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο trailer και λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο Ubisoft Forward event. Στο trailer παρουσιάζονται ορισμένα από τα παιχνίδια που θα δώσουν το "παρών" στo event και εννοείται πως δεν λείπουν τα Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion και Hyper Scape.

Επιπλέον δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί το Far Cry 6, με τις φήμες να θέλουν το Giancarlo Esposito στο ρόλο του main villain. Η λογική λέει πως Just Dance και The Division θα "κλέψουν" κάποια λεπτά από την παρουσιάση, ενώ οι fans ελπίζουν να μάθουν νεότερα για το Gods & Monsters και το Rainbow Six Quarantine, γύρω από τα οποία επικρατεί πέπλο μυστηρίου, μετά την ανακοίνωσή τους στην Ε3 2019.


Όπως φαίνεται ένα δώρο περιμένει όλους όσους παρακολουθήσουν το Ubisoft Forward, με τον publisher να ετοιμαζεται να προσφέρει από ένα αντίτυπο του Watch Dogs 2 για PC. Μετά τη λήξη του event θα ακολοθήσουν ειδικές παρουσιάσεις για τα Assassin’s Creed Valhalla και Hyper Scape.

Το Ubisoft Forward είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 12 Ιουλίου, ώρα 22:00.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*