Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Assassin’s Creed Valhalla και Watch Dogs: Legion το λανσάρισμα των νέων Xbox

*
Η Ubisoft μετακίνησε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin’s Creed Valhalla, προκειμένου αυτή να συμπέσει με το λανσάρισμα των συστημάτων νέας γενιάς της Microsoft. Επιπλέον η απόφαση δεν χωράει την παραμικρή μουρμούρα, μιας και το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 17 Νοεμβρίου και με βάση τα νέα δεδομένα θα γίνει διαθέσιμο στις 10 του ίδου μήνα για PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store και Uplay) και Google Stadia.

Μένει να μάθουμε πότε θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, με τη λογική να λέει ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα με την "έξοδο" της επόμενης κονσόλας της Sony στις αγορές.


Τέλος, με δεδομένο ότι το Watch Dogs: Legion ήταν ήδη προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για συστήματα νέα γενιάς στις 29 Οκτωβρίου, πλέον γίνεται launch title των Xbox Serie X και Xbox Series S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*