Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Cristiano Ronaldo αποκαλύφθηκε το gameplay του UFL που θα τα βάλει με τα FIFA και eFootball videogames

*
Το UFL, το νέο ποδοσφαιρικό videogame που θέλει να τα βάλει με τα EA FIFA και eFootball, αποκαλύφθηκε μέσα από ένα video μεγάλης διάρκειας. Η βρετανική Strikerz Inc παρουσίασε το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S και θα ανήκει στην κατηγορία των free-to-play. Ο developer σημείωσε πως οι παίκτες θα τίθενται αντιμέτωποι με άλλους αντίστοιχων ικανοτήτων, ενώ ο Cristiano Ronaldo θα είναι ένας από τους πέντε βασικούς ambassadors. Μαζί με τον ποδοσφαιριστή της Manchester United, το παιχνίδι θα προωθηθεί και από τους Oleksandr Zinchenko, Romelu Lukaku, Roberto Firmino και Kevin De Bruyne. Προς το παρόν υπάρχουν συμφωνίες για επίσημες εμφανίσεις συγκεκριμένων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών ομάδων, όπως οι AS Monaco (Γαλλία), Besiktas JK (Τουρκία), Borussia Mönchengladbach (Γερμανία), Celtic (Σκωτία), Rangers (Σκωτία), Shakhtar Donetsk (Ουκρανία), Sporting CP (Πορτογαλία) και West Ham United (Αγγλία).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*