Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Dead Rising 4 μπροστάρη οι νέες προσθήκες στην υπηρεσία Xbox Game Pass

*
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας Xbox Game Pass, είτε για Xbox One είτε για PC, είναι οι τακτικές προσθήκες νέων τίτλων, στον ήδη μακρύ κατάλογο. Μιας και μπήκε ο Ιούλιος, ευκαιρία για τη Microsoft να ανακοινώσει ποια παιχνίδια θα προστεθούν προσεχώς στην υπηρεσία.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, πρόκειται για τα Dead Rising 4 (11 Ιουλίου 2019, Xbox One, PC), Middle-Earth: Shadow of War (4 Ιουλίου 2019, Xbox One, PC), Blazing Chrome (11 Ιουλίου 2019, Xbox One, PC), My Time at Portia (4 Ιουλίου 2019, Xbox One, PC), Timespinner (PC), Unavowed (11 Ιουλίου 2019, PC), Undertale (4 Ιουλίου 2019, PC), Lego City Undercover (11 Ιουλίου 2019, Xbox One).




Την έξοδο από την υπηρεσία θα δουν τα παρακάτω παιχνίδια για Xbox One: Aftercharge (9 Ιουλίου), Warhammer Vermintide 2 (10 Ιουλίου), LEGO Movie: The Videogame (16 Ιουλίου), Dandara (31 Ιουλίου), Dead Rising 2 (31 Ιουλίου), Hitman Season 1 (31 Ιουλίου), Metal Slug XX (31 Ιουλίου), Defense Grid: The Awakening (31 Ιουλίου), Hexic 2 (31 Ιουλίου), Iron Brigade (31 Ιουλίου).

Τέλος οι συνδρομητές της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα να είναι από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν το το νέο Gears 5 Versus mode αυτό το μήνα, κατά τη διάρκεια του Gears 5 Tech Test. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*