Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Grand Prix mini-game ξεκίνησε το Steam Summer Sale 2019

*
Το Steam Summer Sale 2019 ξεκίνησε και όπως τα προηγούμενα χρόνια υπάρχει ένα mini-game στο οποίο μπορείτε να πάρετε μέρος. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Steam Grand Prix.

Οι παίκτες θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με μια ομάδα που ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και προκειμένουν να βρεθεί στην κορυφή, θα πρέπει να κερδίζετε πόντους, οι οποίοι θα προστίθενται κάθε φορά στη βαθμολογία της. Οι πόντοι κερδίζονται είτε αγοράζοντας παινίδια, είτε μετέχοντας σε διάφορες αποστολές επιλεγμένων τίτλων.


Σε περίπτωση που στο τέλος της ημέρας βρίσκεστε σε μια από τις τρεις πρώτες ομάδες, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα παιχνίδι από αυτά που βρίσκονται στη wish list σας, κάτι που είναι ιδανικό κίνητρο.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε με έκπτωση τα Devil May Cry 5, Assassin’s Creed Odyssey, Astroneer, Tow Point, Hospital, Scum, The Elder Scrolls Online, SoulCalibur 6 και The Wolfenstein.

Το Steam Summer Sale ολοκληρώνεται στις 9 Ιουλίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*