Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Grounded, Gears Tactics και Sea of Thieves το επερχόμενο Inside Xbox (trailer)

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το επόμενο επεισόδιο του Inside Xbox θα προβληθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου και ώρα Ελλάδας 00:01 π.μ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μέσω YouTube, Twitch, Mixer, Facebook και Twitter.

Το show θα έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά και θα επικεντρωθεί στα Grounded, Gears Tactics, Sea of Thieves, το Xbox Game Pass και πολλά άλλα, όπως εκπλήξεις από την ομάδα του ID@Xbox. Επίσης ο director of program management του Xbox Series X, Jason Ronald, θα συζητήσει με τους παρουσιαστές σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές της νέας πλατφόρμας.


Μετά την ολοκλήρωση του Inside Xbox, γύρω στις 00:40πμ θα υπάρξει ένα livestream για το single-player κομμάτι του Grounded, που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μέσω Twitch και Mixer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*