Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Hitman: The Complete First Season τα Games with Gold Σεπτεμβρίου (trailer)

Όπως συνηθίζει η Microsoft, λίγο πριν τελειώσει ο μήνας, ανακοίνωσε τους επόμενους τίτλους που θα μπορέσουν να κατεβάσουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold.

Το δυνατό χαρτί για αυτό το μήνα είναι το Hitman: The Complete First Season, που οι κάτοχοι Xbox One θα μπορέσουν να το προσθέσουν στη συλλογή τους από 1η Σεπτεμβρίου 2019 έως και 30 του ίδιου μήνα. Η συνέχεια είναι πιο χαλαρή, καθώς ακολουθεί το We Were Here, που θα μπορέσετε να κατεβάσετε, πάλι για Xbox One, από 16 Σεπτεμβρίου έως και 15 Οκτωβρίου.


Για τους κατόχους Xbox 360, η αρχή γίνεται την πρώτη κιόλας ημέρα του Σεπτεμβρίου με το Earth Defense Force 2025 και σειρά παίρνει το Tekken Tag Tournament 2 που θα είναι διαθέσιμο από 16 έως και 30 του Σεπτέμβρη. Τα δύο τελευταία παιχνίδια θα μπορέσετε να τα χαρείτε και στο Xbox One, μέσω backwards compatibility.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*