Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Skyrim και Tomb Raider τα εβδομαδιαία Deals with Gold

*
Όπως κάθε Τρίτη, μέσω του προσωπικού του blog, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Major, Larry Hryb, Nelson, ανακοίνωσε τα εβδομαδιαία Deals with Gold που αυτή τη φορά συνοδεύονται από την προωθητική ενέργεια Spotlight Sale. Μεταξύ άλλων, οι κατοχοι Xbox One μπορούν να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή τα Rise of the Tomb Raider, The Elder Scrolls: Skyrim Special Edition, Outlast: Bundle of Terror, Friday the 13th: The Game, Guns, Gore and Canolli, SOMA, Don't Knock Twice, Unravel, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands και πολλά άλλα. Για όσους διαθέτουν Xbox 360 οι επιλογές περιλαμβάνουν τα Battlefield 3, Dead Space, Dead Space 3, Mass Effect 2 και 3 κλπ. Οι ανωτέρω προσφορές ισχύουν μέχρι την Τρίτη 23 Απριλίου, ώρα Ελλάδας 13:00. Για τον πλήρη κατάλογο, θα πρέπει να επισκεφτείτε το blog του Major Nelson.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*