Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Super Mario Bros. 2 οι νέες προσθήκες στην υπηρεσία Nintendo Switch Online

*
Νέος μήνας σημαίνει νέες προσθήκες τίτλων του NES στην υπηρεσία Nintendo Switch Online. Σειρά παίρνουν τα Super Mario Bros. 2 και Kirby’s Adventure, που θα προστεθούν στον σχετικό κατάλογο στις 13 Φεβρουαρίου 2019.Πρόκειται για δύο τίτλους γνωστούς στους περισσότερους fans της Nintendo. Μάλιστα, το Super Mario Bros. 2, πέρα από την ποιότητα του gameplay, έχει γίνει γνωστό και για το ότι, για πρώτη φορά η Princess Peach εμφανίστηκε ως playable χαρακτήρας. Επιπλέον, υπήρχαν διαφορές στα physics των Mario και Luigi. Από την άλλη, το Kirby’s Adventure είναι ο δεύτερος κύριος τίτλος της σειράς που δημιούργησαν η HAL Laboratory και ο director Masahiro Sakurai, μετά από το Kirby’s Dream Land του Game Boy. Για πρώτη φορά, ο Kirby έχει την ικανότητα να αντιγράφει τις ικανότητες των εχθρών, κάτι που συνεχίστηκε σε όλα τα επόμενα παιχνίδια με πρωταγωνιστή τον ροζ ήρωα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*