Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με UFOs και Superman συνεχίζεται η σεζόν του Fortnite (trailer)

Το Fortnite έφτασε αισίως στο 2ο chapter της 7ης σεζόν του, που συνοδεύεται από UFOs και τον Superman. Πέρα από την προσθήκες στο παιχνίδι, η Epic Games, σε μια προσπάθεια να κάνει το battle pass πιο ενδιαφέρον, αποφάσισε να το αλλάξει ριζικά, φεύγοντας τελείως από τα κλασσικά levels, που μέχρι τώρα υπήρχαν σε όλα τα battle passes. Έτσι, πλέον οι παίκτες θα κερδίζουν “Stars”, τα οποία θα μπορούν να ξοδέψουν σε συγκεκριμένα αντικείμενα που οι ίδιοι επιλέγουν. Τα αντικείμενα αυτά, θα είναι χωρισμένα σε σελίδες, και πολλές φορές θα χρειάζεται να ολοκληρωθεί μια σελίδα, ώστε να μπορεί να πάρει κάποιος ένα item από την επόμενη.

Όσον αφορά την ιστορία, ένα τεράστιο UFO καταφθάνει στο νησί του Fortnite, με στόχο να ρουφήξει όλη την ενέργεια από το Zero Point, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέψει το Spire και τα primal ruins από την προηγούμενη σεζόν. Μέσα σε όλα, ο The Foundation, του οποίου την φωνή δανείζει ο The Rock, βρίσκει τρόπο και ελευθερώνεται.


Το battle pass κρύβει εκπλήξεις, όπως το Rick Sanchez, από το Rick and Morty, τον Guggimon και τον Doctor Sloane. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα story και battle pass trailers.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*