Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Wolfenstein II The New Colossus οι προσεχείς προσθήκες του Xbox Game Pass

*
Αν υπάρχει μια συνδρομητική υπηρεσία που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στο χώρο του gaming, αυτή δεν είναι άλλη από το Xbox Game Pass της Microsoft. Έναντι €9,99 το μήνα, οι κάτοχοι Xbox One έχουν στη διάθεσή τους έναν κατάλογο που περιλαμβάνει περισσότερους από 100 ποιοτικούς τίτλους και μάλιστα αναβαθμίζεται συνεχώς. Αρκεί να αναφέρουμε τους first party τίτλους της Microsoft που προστίθενται στη λίστα του Xbox Game Pass από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας τους. Πρόσφατα παραδείγματα το Crackdown 3, το Sea of Thieves και το Forza Horizon 4. Εννοείται οτι οι προσθήκες θα συνεχιστούν και το Μάιο. Όπως ανακοινώθηκε, τα παχνίδια που έρχονται προσεχώς είναι τα Wolfenstein II The New Colossus (2 Μαΐου), Black Desert (9 Μαΐου), WarGroove (2 Μαΐου), Lego Batman 3 Beyond Gotham (16 Μαΐου), The Surge (10 Μαΐου), Tacoma (9 Μαΐου), For the King και Surviving Mars (9 Μαΐου). Δίχως αυτό να σημαίνει οτι, ως συνήθως, η Micorosft δεν θα ανακοινώσει μερικά παραπάνω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*