Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν την εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα eFootball PES 2020, MotoGP 20 και Don’t Starve Together: Console Edition που είναι διαθέσιμα από Πέμπτη 18 Ιουνίου, ώρα 22:00μμ έως και τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, ώρα 09:59π. Βασική προϋπόθεση να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Με την ευκαιρία, θα μπορέσετε να κατεβάσετε και το Euro 2000 DLC για τον ποδοσφαιρικό τίτλο της KONAMI.
Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, την ίδια χρονική περίοδο και τα τρία παραπάνω παιχνίδια προσφέρονται με έκπτωση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Microsoft. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Σύντομα, στο επόμενο State of Play, η ανακοίνωση του Hogwarts Legacy 2
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity