Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με redeem code οι επερχόμενες συλλεκτικές εκδόσεις της Ubisoft για Xbox

*
Τα πακέτα των συλλεκτικών εκδόσεων για της τρεις επερχόμενες μεγάλες κυκλοφορίες της Ubisoft σε Xbox δεν θα περιλαμβάνουν Blu-Ray, αλλά redeem code. Αυτό δεν θα ισχύει με τις αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation.

"Τα pre-orders των Collector’s Editions για τα Assassin’s Creed Valhalla, Far Cry 6 και Watch Dogs: Legion στο Xbox θα έρθουν με digital key που θα μπορέσετε να κάνετε redeem και όχι με physical disc", αναφέρεται σε post στο support site της Ubisoft U.K.


"Οι αντίστοιχες Collector’s Editions για PlayStation θα έρθουν με physical game discs", συνεχίζει το post.

Σας θυμίζουμε ότι Watch Dogs: Legion, θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου, το Assassin’s Creed Valhalla στις 17 Νοεμβρίου 2020 και το Far Cry 6 στις 18 Φεβρουαρίου 2021, για Google Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One και Xbox Series X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*