Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με ανακοίνωση τριών τίτλων επιστρέφει η MicroProse

*
Σίγουρα η είδηση ότι η ιστορική MicroProse είναι ζωντανή, προκαλεί ρίγος συγκίνησης και δάκρυα. Με ένα δελτίο τύπου- έκπληξη, η εταιρία ανακοίνωσε πως επιστρέφει και μάλιστα με τρία παιχνίδια για PC που θα κυκλοφορήσουν μέσω Steam.

Το πρώτο είναι το Sea Power της developer Triassic Games, στο δυναμικό της οποίας ανήκει ο lead designer του Cold Waters. Στο Sea Power οι παίκτες ελέγχουν τις δυνάμεις του NATO και του Συμφώνου της Βαρσοβίας, σε μια μοντέρνα ναυμαχία.


Το δεύτερο είναι το Second Front της developer Hexdraw. Πρόκειται για ένα το tactical WWII game που πάντα γύρευαν οι φανατικοί του είδους, αλλά ως τώρα δεν είχαν τη δυνατότητα να βιώσουν ανάλογη εμπειρία. Διαθέτει τη δική του 3D engine και είναι εύκολο στην εκμάθηση, αλλά πολύ δύσκολο στην εξειδίκευση σε όλους του μηχανισμούς.

Τρίτο και τελευταίο για την ώρα, μιας και η MicroProse υπόσχεται πολλές ακόμα ανακοινώσεις για το μέλλον, είναι το Task Force Admiral της developer Drydock Dreams Games. To Task Force Admiral Vol.1: American Carrier Battles επικεντρώνεται στη διοίκηση ενός αμερικανικού στόλου στον Ειρηνικό ωκεανό και πρόκειται για single-player εμπειρία.

Αναμένουμε με αγωνία τι άλλο μας επιφυλάσει η MicroProse για το μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*