Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με εκπτώσεις και δωρεάν online multiplayer weekend συνεχίζονται τα Days of Play 2021

*
Οι "εορτασμοί" στο πλαίσιο του Days of Play 2021 συνεχίζονται και η Sony αποκάλυψε το τι έπεται. Για αρχή υπάρχει ένα Σαββατοκύριακο όπου όλοι θα μπορούν να παίξουν δωρεάν, online multiplayer, σε οποιονδήποτε τίτλο έχουν στην κατοχή τους και υποστηρίζει κάτι τέτοιο, δίχως ασφαλώς να απαιτείται να έχουν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus. Η περίοδος αυτή θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου, ώρα 00:01 πμ και θα ολοκληρωθεί στις 23 του ίδιου μήνα, ώρα 23:59 μμ.

Θα ακολουθήσει το Days of Play sale, δηλαδή εκπτώσεις σε επιλεγμένους τίτλους, από τις 26 Μαΐου, έως και τις 9 Ιουνίου. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο πλήρης κατάλογος των παιχνιδιών που θα μπορείτε να αποκτήσετε με μειωμένη τιμή, όμως για το PlayStation 4 θα υπάρχουν σίγουρα τα Death Stranding, Ghost of Tsushima, Predator: Hunting Grounds, και The Last of Us Part 2, ενώ για το PlayStation 5, τα Demon’s Souls και The Nioh Collection. Από multiplatform games, βέβαιη είναι η παρουσία των Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και Sackboy: A Big Adventure.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*