Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το φετινό Xbox Arena Festival

*
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το Xbox Arena Festival Powered by Πλαίσιο, στο οποίο το ελληνικό τμήμα της Microsoft έδωσε στους fans τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν από κοντά τις νεότερες κυκλοφορίες για Xbox One και Windows PCs. Ταυτόχρονα, «έτρεξαν» διάφορα events και τουρνουά με τους νικητές να φεύγουν με δώρα αξίας αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. To Gazi Music Hall γέμισε από τις 23 έως και τις 24 Ιουνίου και οι οθόνες γέμισαν με δράση από τα Cuphead, Forza Motorsport 7, Halo 5, Sea of Thieves, State of Decay 2, Fortnite, PES 2018, Killer Instinct, NBA 2K18, FIFA 18, Call of Duty: WWII, PlayerUnknown’s Battlegrounds και Overwatch.



Η επιλογή του Γιώργου Μαυρίδη κρίνεται απολύτως επιτυχημένη, μιας και -σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές- ο κεντρικός παρουσιαστής έδειξε να είναι πιο «μέσα» στο concept και να διασκεδάζει με τον κόσμο καθόλη τη διάρκεια του διημέρου. Η εκδήλωση περιελάμβανε και μια σειρά από παρουσιάσεις, καθώς και συζητήσεις για τα όσα είδαμε στην Ε3 ανάμεσα σε δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου. Δείτε μέσα από δύο σχετικά videos που ανέβηκαν στην επίσημη ελληνική σελίδα του Xbox στο Facebook, τι συνέβη τις δύο μέρες της εκδήλωσης.

Xbox Arena Festival powered by Plaisio - Day 1

Xbox Arena Festival powered by Plaisio - Day 1

Posted by Xbox GR on Saturday, 23 June 2018


Xbox Arena powered by Plaisio - Day 2

Xbox Arena Festival vol.3 - Day 2

Posted by Xbox GR on Sunday, 24 June 2018


Εμείς, περιμένουμε με αγωνία το επόμενο event του Xbox. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*