Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Gaming Workshop των What's Up FunLabs

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Gaming Workshop που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των WHAT’S UP FunLabs στο The Mall Athens. Η εκδήλωση της COSMOTE σε συνεργασία με το MAD, έφερε πάνω από 2.000 άτομα στο χώρο του γνωστού εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι, με τα 200 από αυτά να συμμετέχουν σε δύο συναρπαστικά τουρνουά στους τίτλους PES 2015 και Call of Duty: Advanced Warfare.



Οι μεγάλοι νικητές κέρδισαν ένα ταξίδι για δύο άτομα στη GamesCom 2015, κονσόλες Xbox One και αρκετά ακόμη δώρα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες και στους cosplayers της ομάδας Cosplay Corp που είχαν έρθει με εντυπωσιακά κουστούμια, εμπνευσμένα από γνωστούς χαρακτήρες της αγοράς των video games και των comics.



Ταυτόχρονα, η ομάδα του HwBox.gr έκλεψε τα βλέμματα με τις τεχνικές Overclocking, ενώ πολλοί από τους επισκέπτες χάζεψαν το αποτέλεσμα της δουλειάς case modding που υπήρχε στο χώρο. Όλοι διασκέδασαν, ενώ είχαν και την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πιο καινούρια games σε μία από τις πολλές διαθέσιμες κονσόλες.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*