Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με καθυστέρηση 25 ετών η κυκλοφορία του Project Hardcore

*
Κάλιο αργά παρά ποτέ, το Project Hardcore πρόκειται επιτέλους να κυκλοφορήσει. Πρόκειται για ένα platformer που έχει αναπτύξει η DICE και το μακρινό 1994 η Psygnosis θα φρόντιζε για την κυκλοφορία του σε Sega Genesis, Mega CD και Commodore Amiga. Αυτό όμως δεν συνέβη ποτέ και πλεόν ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2019 για PlayStation 4 και PS Vita, με publisher αυτή τη φορά τη Strictly Limited Games. Τόσο σε φυσική, όσο και σε ψηφιακή μορφή. Ο τίτλος χαρακτηρίζεται ως ένα Metroidvania-platformer που απευθύνεται στους λάτρεις των κλασσικών 2D παιχνιδιών δράσης και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του είναι ο σχεδιασμός των επιπέδων και τα boss fights. O κώδικας του παιχνιδιού θεωρούταν χαμένος για πολλά χρόνια, μέχρι που το 2017, έπειτα από μερικά αναπάντεχα γεγονότα που πήραν ώθηση από τη θεά τύχη, η Strictly Limited Games κατόρθωσε να εντοπίσει μια κόπια του αρχικού build. Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Dennis Mendel και Benedict Braitsch που είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για το retro θησαυρό που θα απολαύσουμε το επόμενο έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*